Aksi kejohanan Muay Thai antarabangsa Kelantan 2013 - Jabatan Penyiaran Malaysia (Kuala Lumpur, Malaysia : RTM, Jabatan Penyiaran Malaysia, 2013)
Documentary about Muay Thai international tournament.
Keywords: Boxing -- Kelantan