Pelancaran Kelantan FM - Jabatan Penyiaran Malaysia (Kuala Lumpur, Malaysia : RTM, Jabatan Penyiaran Malaysia, 2005)
Dokumentari berkenaan Majlis Pelancaran Kelantan FM bersempena ulang tahun RTM ke 50.
Keywords: Radio broadcasting -- Malaysia -- Kelantan; Radio programs -- Malaysia -- Kelantan