Alat muzik tradisional Brunei. - Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei (Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam : Dewan Bahasa dan Pustaka, Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2002)
Traditional musical instruments of Brunei.
Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan
In Malay.
Keywords: Musical instruments -- Brunei