Diet sihat bagi golongan berdarah AB : tampil langsing & bertenaga tanpa perlu berlapar - Apriadji, Wied Harry, 1960-; Muhammad Mikail; Nun Dalina (Kuala Lumpur : Synergy Media, 2009)
Berdasarkan kajian diet antarabangsa Dr. Peter J. D'Adamo
Keywords: Diet therapy; Diet -- Health aspects