Seni kraf kompang - Perbadanan kemajuan Kraftangan Malaysia; Warna Warisan Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia : Warna Warisan Sdn. Bhd., 1987)
Menampilkan persembahan kompang dari merata Malaysia dan cara membuat kompang.
Keywords: Drum -- Malaysia; Malays (Asian people) -- Malaysia -- Music; Musical instruments -- Malaysia; Tambourin music -- Malaysia